برگر گياهي به جاي گوشت با لوبيا سفيد درست ميشود و مناسب گياهخواران است.

اگر گياهخواري باعث شده دست از غذاهاي فست فودي برداريد، سخت در اشتباهيد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه يك برگر گياهي خوشمزه آشنا شويد و اين غذاي هيجانانگيز را تجربه كنيد.
مواد لازم تهيه برگر گياهي:
لوبيا سفيد: يك پيمانه
تخممرغ: يك عدد
گوجهفرنگي به ميزان لازم
برگ ريحان: يك چهارم فنجان
سير: ۴ حبه
پودر سوخاري: نصف فنجان
پياز: ۳ عدد
نمك، فلفل و زيره به ميزان لازم
سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
نان همبرگر: ۴ عدد
خيارشور به ميزان لازم
طرز تهيه برگر گياهي:
يكي از پيازها را در غذاساز بريزيد يا ريز رنده كنيد؛ سپس آب آن را بگيريد.
لوبيا سفيد را چند ساعت در آب خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود؛ پس از خيس خوردن آن را بپزيد تا خوب نرم شود.
لوبيا سفيد پخته شده را با سير، نمك و نيمي از پودر سوخاري در مخلوطكن يا غذاساز بريزيد تا به حالت خميري يكدست در آيد؛ سپس آن را نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا كمي سفت شود.
سركه بالزاميك، روغن زيتون، برگ ريحان خرد شده، فلفل، زيره و پياز رنده شده را به مايه برگر افزوده، با هم مخلوط كنيد و ورز دهيد. بقيه پودر سوخاري را در بشقابي بريزيد و تخممرغ را در كاسهاي بشكنيد. مايه برگر را ۴ قسمت كنيد. هر قسمت را ابتدا به تخممرغ آغشته كرده و بعد در پودر سوخاري بچرخانيد؛ سپس با دست صاف كنيد.
در تابهاي روغن بريزيد و وقتي داغ شد، دو طرف برگرها را در آن سرخ كنيد. گوجهفرنگي و دو پياز ديگر را حلقه كرده، با سس دلخواه، خيارشور و برگر لاي نان بگذاريد.
در صورت تمايل ميتوانيد هر نوع سبزيجات ديگري كه دوست داريد، در برگر استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/21 ساعت: ۱۰ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه سالاد ميگو با مجله دلتا همراه باشيد.

سالاد ميگو يك پيش غذاي خوشمزه دريايي است كه ميتوان آن را به عنوان يك شام سبك هم مصرف كرد. در تهيه سالاد ميگو انواع سبزيجات به كار رفته و از اين رو بسيار خوش رنگ و لعاب و مناسب سرو در مهماني ها است.
مواد لازم تهيه سالاد ميگو :
ميگو: ۲۵۰ گرم
آبليمو: يك قاشق غذاخوري
كاهو: ۴ برگ
ذرت پخته يا كنسروي: يك سوم پيمانه
كلم بروكلي: يك پيمانه
فلفل قرمز: يك عدد
گوجه گيلاسي: ۱۰ عدد
پيازچه: ۵ عدد
پياز: ۲ عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
كنجد براي تزيين
مواد لازم تهيه سس سالاد :
سركه سفيد: يك دوم پيمانه
سس خردل: يك قاشق مربا خوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن زيتون: يك دوم پيمانه
طرز تهيه سالاد ميگو ساده :
ميگو ها را پس از شستن با مقداري آب، يك قاشق آبليمو و كمي نمك، حدود ۴ دقيقه بپزيد. سپس آنها را آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شوند.
در صورت تمايل ميتوانيد ميگو ها را كبابي كنيد.
پياز را به صورت حلقه اي و پيازچه و فلفل قرمز را به صورت مورب برش بزنيد و كنار بگذاريد. بهتر است از پياز بنفش استفاده كنيد تا سالاد خوش رنگ تر شود.
كاهو و كلم بروكلي را پس از شستن به اندازه دلخواه خرد كرده و همه مواد را در يك كاسه بزرگ بريزيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك سالاد خوشمزه و متفاوت، مطلب سالاد زمستاني يا سالاد شور را مطالعه كنيد.
براي درست كردن سس اين سالاد، همه مواد را به جز روغن زيتون، در مخلوط كن بريزيد. وقتي مواد يكدست شدند، روغن زيتون را اضافه كنيد.
سس كه آماده شد، روي مواد بريزيد و هم بزنيد تا سس به خورد سالاد برود.
سالاد را در ظرف سرو بريزيد و مقداري كنجد براي ديزاين سالاد روي آن بپاشيد.
سالاد ميگو و سيب زميني :
اين سالاد مانند سالاد ميگو ساده است كه سيب زميني به آن اضافه شده است.
سيب زميني را مكعبي خرد كنيد. روي آن كمي روغن زيتون بريزيد و در فر يا مايكروويو گريل كنيد. تكه هاي گريل شده سيب زميني را به مواد سالاد بيفزاييد.
سالاد ميگو و آووكادو :
براي تهيه اين سالاد، آووكادو را با پوست به صورت ورقه اي برش بزنيد. تكه هاي آووكادو را در كمي روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند. سپس به مواد سالاد افزوده و با آن ها مخلوط كنيد.
براي تهيه سالاد ميگو و آووكادو، پياز و پيازچه را از مواد لازم حذف كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :